Брендот Hamilton од портфолиото на „Божиновски часовници и накит“ омилен на актерската екипа од „Кајмак“, новиот филм на Милчо Манчевски

Не случајно часовниците Hamilton го носат епититетот „филмски бренд“ и се омилениот моден детаљ во голем број холивудски филмови. Со својата швајцарска прецизност, а американски дух брендот е првиот избор на голем број холивудски актери, а денес со гордост можеме да кажеме дека овој епитет е потврден и од филмската фела во Македонија и тоа ни помалку ни повеќе туку во најновото филмско остварување на најнаградуваниот македонски режисер Милчо Манчевски. Токму Hamilton е изборот на актерот Филип Трајковиќ. 

Погледнете го часовникот на следниот ЛИНК.

Пријателите на “Божиновски часовници и накит” можеа да го погледнат часовникот во фајето на Cineplexx минатиот четврток на ексклузивната проекција на филмот што Божиновски ја организираше за своите лојални клиенти и пријатели. По проекцијата во салата на Божиновски публиката ја поздрави и актерската екипа на филмот.

* ПР - објава