Дефинитивно: 2020 година за овие 2 знаци ќе биде финансиски бум

Веруваме дека веќе имате одредени планови и очекувања за 2020 година, но немојте премногу да се надевате на добивка на лотарија која ќе ви го смени животот или работа од соништата од која ќе се збогатите – освен ако не сте еден од овие три знаци.

Лав

2020 носи голем успех кога станува збор за меѓучовечките односи и финансиите. Кариерата, парите и желбата да учите и развивате своите способности ќе го одбележат првиот дел од годината, но и напорната работа.

Но, тоа е во ред бидејќи вие не се плашите од напорната работа. Добра вест е тоа дека ќе ги надминете сите потешкотии и тоа ќе ве направи посилни и подобри. Финансиите ќе се подобрат и ќе се чувствувате попродуктивно, но и посмирено.

Во однос на семејството и пријателите, се е во ред. Ќе имате удобност и блискост, но ќе морате да вложувате повеќе труд во пријателствата и односите со другите. Ако сте во врска, во јули таа ќе наиде на потешкотии и тоа ќе биде добар момент да сфатите дали сакате да сте со таа личност.

Во однос на здравјето, водете сметка за здравиот начин на живот и редовното вежбање. Тоа ќе ви помогне да се чувствувате здрави, среќни и витални.

Вашата напорна работа конечно ќе се исплати, како што покажува годишниот хороскоп за Лавовите во 2020 година. Во пораниот дел од годината, најверојатно ќе добиете некој нов поттик. Ако не сте почнале некој нов проект, не е важно. Среќата постојано ќе ве следи во финансиска смисла, па затоа не треба да сее оптоварувате. 

Се доаѓа на свое место и во моменти кога мислите дека се е изгубено, нема ни да бидете свесни какви се можности ве опкружуваат. Најдобар дел за бизнис зделки е првиот квартал од годината, додека во подоцниот период вашиот успех ќе биде проследен со проблеми. 

Бидете подготвени вредно да работите, затоа што првиот период на лесен успех без преголем напор брзо ќе помине.

Водолија

2020 година изгледа како одлична  што се однесува до финансиите. Доста работевте, подгответе се за наплата! Многу од вашите проекти, идеи и бизнис потези ќе дадат резултати. Тоа може да значи дека е време за скок во кариерата или понатамошно големо развивање на бизнис идеи и планови. 

Кога станува збор за работата и парите 2020 е ваша година. Вашите способности ќе дојдат до израз уште во првата  половина од годината, па затоа целете кон високо. Гледајќи го годишниот хороскоп за Водолија, може со сигурност да се каже дека нема причина за несигурност кога се што ќе замислите звучи како извонредна идеја.