Eau De New Car - Парфем кој мириса на нов, луксузен автомобил (ВИДЕО)

„Мирисот на успехот“ веќе се продава.

Замислете ситуација кога (во соништата) ви беше доставено ново Бугати, Ферари или Ламборџини. Откако се восхитувате на надворешните линии и потоа со исклучителниот дизајн на ентериер, што предизвикува нов празник за сетилата? Па, се разбира - мирисот на нов автомобил.

Мирисот на нова кожа и скапоцените материјали што се користат за просторот во кабината е познато дека е неодолив... Сепак, дали е тоа мирис што би го носеле на себе? Auto Trader мисли дека е така.

Се вика „Eau De New Car“, така што нема грешка во мирисната нота. Може ли да биде подиректно? Овој мирис не е за вашиот автомобил, туку за вас лично.

Според британска публикација, мирисот на нов автомобил е мирис на успех и нешто што би сакале да го имате каде и да одите. Во основа, ако сакате да мирисате „успешно“, мора да мирисате на нов автомобил. Според порталот, 25 проценти од анкетираните го потврдија тоа.

„Eau De New Car“ е лесен парфем кој комбинира ноти на фина кожа и тврд восок. Тој е достапен исклучиво на порталот Auto Trader за 175 фунти за 50 милилитри.

За жал, Auto Trader не испорачува нов производ надвор од Велика Британија, иако секој заинтересиран ќе најде начин да го купи. онлајн, се разбира.


Може да ве интересира и Машки парфеми кои жените сакаат да ги почувствуваат во 2020 година