Еден бренд е водечки: А, ова се најпопуларните автомобили за секс, а кои најлоши?

Некои сакаат секс во автомобил, некои малку помалку, но новото истражување откри кои сопственици на автомобили најчесто избираат да имаат секс во автомобил.

Сопствениците на Volvo имаат најголем сексуален нагон.

Истражувањата покажаа дека сопствениците на Volvo имаат висок сексуален нагон, имено, повеќе од половина од нив имаат секс во своите автомобили.

Покрај репутацијата дека се разумни и безбедни, автомобилите од шведско производство се исто така пространи, при што 57 отсто од британските возачи на Volvo кои учествувале во истражувањето изјавиле дека целосно го искористиле внатрешниот простор за да ги разгорат страстите кај својот партнер.

Секоја година во Британија се продаваат околу 600.000 Volvo автомобили.

Покрај Volvo, во своите автомобили редовно секс имаат и сопствениците на BMW, Renault, Audi и Volkswagen.

Во меѓувреме, малите Smart автомобили, со околу 18.000 продадени годишно, се најмалку популарни за секс. Само 15 отсто од сопствениците изјавиле дека можат да имаат секс внатре затоа што немаат многу простор за ништо.

Хјундаи, Хонда, Порше и Киа исто така се лоши за секс.