Едукативни игри на прво место: Како тенисерскиот ас го воспитува својот син?

Јелена Ѓоковиќ, сопругата на најпознатиот тенисер Новак Ѓоковиќ, сподели фотографија од нивниот син Стефан, додека си игра за време на социјалната изолација.

„Најдобар начин да учиме е низ игра - тоа го велат најголемите експерти во полето на ран развој.“ - напиша Јелена на својот Инстаграм профил и најави дека ќе одговори на сите прашања поврзина на оваа тема. Секако покрај овој текст, следуваше фотографија на која Стефан игра едукативна игра.

На следниов линк можете да го видите и видеото

ХАШТАГ