Елегантен маж за едно скалило повисоко со Tissot Gentleman: Часовникот кој чука со стил

Tissot му го посветува својот нов Gentleman на елегантниот маж на денешницата.

Како дел од животот на модерен, активен човек, Tissot Gentleman станува совршен придружник за секој ден, за секоја пригода и за сечиј стил.

Часовникот е достапен со кварцен и автоматик механизам.

Погледнете ги неговите карактеристики на следниов линк :

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5081