Еве што се случува кога некој паркира непрописно

Карма е карма, не си играј со неа. Особено кога станува збор за паркирање, поточно, неправилно паркирање.

Може да се случи да го видите совршеното место „за десет минути“ онолку колку што ви треба, и наскоро после тоа да започне да врне. И не обична, туку вистинска облачност. И сето тоа би било во ред само ако вашето домашно милениче со четири тркала не беше паркирано директно под олукот.

Како што рековме, кармата е карма, таа секогаш доаѓа на свој начин. И секогаш кога најмалку очекуваш.


Фото:Printscreen