Фан до Карлеуша: Дали си ти осмото светско чудо? Таа- праќам само голи слики

И додека ја чекаме да испее нешто ново, нова песна или што и да е, таа си се фотографира скоро гола и не ѝ е гајле за ништо.

Јелена Карлеуша често носи корсети во делот на половината. Се работи за такви кои се многу тесни, па по извесно време на носење, половината станува потенка.

И овој пат го облече корсетот, нормално, градите во преден план па напиша дека само голи фотки праќа или ќе става на Инстаграм.

Лавина од реакции, а еден фан отиде до таму што ја праша дали таа е осмото светско чудо?