(ФОТО): Како изгледа Лила во бања?

Многу луцидно ги објавува своите фотографии на Инстаграм. Точно знае кога треба! Овој пат, водителката Лила Стојановска е во када со пена. На неа им само очила за сонце и пешкир. Ништо провокативно, туку умерено и дозирано, но ефектно.