(ФОТО) Калиопи емотивно за Тоше: ЌЕ МИ НЕДОСТИГАШ ЗАСЕКОГАШ!

Во серијата емотивни фотографии со Тоше Проески што ги објавија познатите македонски ѕвезди на Инстаграм, некако најмногу допре фотографијата на Калиопи. 

Се работи за црно- бела фотографија која поп- дивата ја објави денес кога се навршуваат 12 години од смртта на музичкиот великан.

Под фотографијата напиша: „ЌЕ МИ НЕДОСТИГАШ ЗАСЕКОГАШ!