ФОТО: Прволигашки фудбал се врати во Прилеп, полни трибини на мечот Победа -Тиквеш

Прволигашкиот фудбал се врати во Прилеп, во второто коло Победа загуби пред своите гледачи од Тиквеш со минимални 0-1, решавачки беше голот на Мишов.

За одбележување е дека натпреварот го следеа над 5.000 гледачи, тоа е убаво за македонскиот прволигашки фудбал.

ФОТО: ФК ПОБЕДА/ФЕЈСБУК