(ФОТО) Во Задруга прави лом, на Инстаграм е елегантен

Неколку недели е во српското регионално реално шоу „Задруга“ и веднаш се наметна како „батка“. Обично учесниците го сметаат за многу добро момче, ама Дарко Спејко сите девојки во шоуто го сакаат. 

Тој како познат фраер не се дава така лесно иако си има љубовни сцени.

Ама на Инстаграм е „мирен„. Крајно елегантен во одлично комбинирана облека, собира лајкови од целиот регион.

Едноставно жените го обожаваат, а тој знае како да ги освои. Тоа се потврди и кога победи во „Големиот Брат“. 

Да видиме дали и во „Задруга“ може да победи?