„Го погодува женско срце како куршум“: Azzaro Wanted- за страствени мажи

Azzaro Wanted Wanted е неодоливо заводлив и уникатен мирис кој едноставно ќе ве зашемети со својот интензитет и луксузната нота.

Почувствувајте ја страста на стариот запад кога ќе одлучите да го носите Azzaro Wanted, зачудувачки уникатниот мирис создаден за современиот човек кој сака да го открие својот внатрешен одметник. 

Првото нешто што љубителите на парфемите сигурно ќе го забележат на овој мирис е неговиот уникатен контејнер како пиштол. Сепак, дури и овој аспект на производот не може да се спореди со содржината.