Го загуби бебето, па девојката му загина една година потоа: Потресната животна приказна на Киану Ривс

Кијану Ривс не е човек кој многу зборува, но кога ќе проговори, секој збор му е вистински.

Познатиот холивудски актер неодамна гостуваше во емисијата „The Late Show" со Стивен Колберт и во таа прилика тој зборуваше за своите моментални работни обврски, но во еден момент тој проговори за филозофијата и смртта.

Водителот го праша што мисли дека се случува откако ќе умреме. Актерот се замисли, па одговори: „Знам дека на оние кои не сакаат, ќе им недостигаме.“ После тој разговор, водителот десет секунди само молчеше.

Инаку, познатиот актер има загубено многу блиски луѓе во животот.

Повеќе прочитајте на следниот линк.