Имала секс со шефот: Поради една причина нејзиниот сопруг ќе дознае веднаш што направила

„Јас сум таков идиот. Имав секс со мојот шеф, што во тоа време беше одлично, но забременив и мојот партнер ќе знае дека го изневерив затоа што му беше извршена вазектомија “, признала една жена за британскиот секс колумнист Дејдре.

"Мојот партнер има 44 години, разведен и има двајца тинејџери од претходниот брак. Кога се сретнавме, тој отворено ми рече дека направил вазектомија, бидејќи неговата поранешна сопруга често стравувала дека е бремена и тие одлучиле да немаат повеќе деца. Јас имам 27 години и би сакала да бидам мајка, но јасно ми е дека морав да прифатам дека нема да се случи тоа ако останам со него. Тој е добар човек “, објасни таа, а потоа продолжи за ноќта кога извршила прељуба:

"Јас работам на бензинска пумпа и мојот шеф е драг. Тој има 39 години, оженет е и има мал син. Една вечер полицата падна и ме удри во главата, шефот се загрижи, извади комплети за прва помош и ја затвори продавницата. Ми ја исчисти раната, додека пиев вотка - тој ми даде да се смирам. Тогаш почувствував пецкање додека тој беше толку близу до мене, го погледнав и го прегрнав. Потоа се бакнавме и имавме секс во просторијата на персоналот знам дека не бев во право, но тој беше многу мил и сексот беше одличен. После тоа тој се префрли во друга фирма и јас дознав дека сум бремена. Се обидувам да сокријам сè од мојот партнер, но тоа почнува да се покажува. Размислував за абортус, но бев емотивно растргната. Не мислам дека сакам да се откажам од шансата да станам мајка “.

Дејдре и рекол дека шансите шефот да ја напушти сопругата се многу мали.

„Ако одлучите да го зачувате детето, тој е законски обврзан да го издржува финансиски, а морално е должен да биде грижлив татко. Дали ќе биде така? Може ли вашиот партнер да разбере дека сакате да бидете мајка на дете од друг маж и да прифатите дете на друг маж. ќе мора да одлучиш што е поважно за тебе. Дали си подготвена да бидеш самохрана мајка? Може да биде тешко, дали имаш некој да те издржува? Разбирам дека се чувствуваш искинато, иако иднината може да донесе човек што сака семејство колку што ти. Треба да размислуваш за многу работи ", одговори на тоа Дејдре.

фото:123RF