Јелена Карлеуша нарачува инјекции од Америка кои чинат 12.000 евра: Тоа е нејзината тајна на слабеење која никој не ја знаеше, а не диети

Со помош на нутриционист кој го состави менито и инјекции кои ги порачува, Јелена Карлеуша ослабе 20 килограми. Тоа се хормонски инјекции кои чинат 12 000 евра.

Овие инјекции не му штетат на организмот, но содржат хормонални материи кои го намалуваат апетитот. Ги нарачала од Америка.

Таа е висока, но со возраста почнува да се здебелува. Јелена сега успеа да изгуби тежина и да ја одржи својата тенка линија. Секој ден се информира за сите новини и препарати наменети за слабеење и одржување на добра линија, и кога слушнала за овие инјекции на хормони, таа била навистина воодушевена.

„Секако, таа најпрво ги праша експертите дали е штетно, како и какви несакани ефекти има и дали е дозволено да се користи воопшто. Откако ѝ рекоа дека третманот е корисен и безопасен, нарача. Тоа е хормонски коктел кој го намалува апетитот и согорува маснотии, ја подобрува способноста на телото да користи шеќер апсорбиран од храната. Хормоните доаѓаат на овој начин без ризик од несакани ефекти “, вели еден извор.

„Овие инјекции се многу скапи токму затоа што нема штетни состојки. Само една чини дури 3.000 евра. Сите знаеме колку е важен физичкиот изглед на Јелена, така што таа не штеди пари. Веднаш нарача четири инјекции и потроши 12.000 евра. Секако, лекарите се тука за неа да ја предупредат да не се опушта кога јаде “, вели еден извор