Јелена Карлеуша постави прашање: На која подобро ѝ стои?

И додека српската дива Јелена Карлеуша се спрема за голем концерт на Music Week festival кој сепак е поместен за една недела поради временските услови, друго нешто се случува на нејзините Инстаграм приказни.

Пејачката неодамна беше облечена во специфичен костим за капење, но ист таков веројатно после неа, одбра и албанската пејачка од светски размери, Дуа Липа. Па Карлеуша ги праша своите фанови на која подобро ѝ стои костимот или која подобро го носи?