Како Лепа Брена паѓа на под: Погрешен чекор и... нозе во вис

Пејачките не се имуни на паѓања на сцена. Тоа им се случило на многумина, што поради високите потпетици, што поради атмосверата, а некои и поради немарност... Најчесто ги гледаме манекенките како паѓаат на писта, ама...

Балканската музичка дива Лепа Брена во својата долгогодишна кариера одржа многу концерти ширум Европа и светот, големи турнеи и настапи кои траеја и по 4 часа. Но, не остана имуна на паѓањата на сцена. Високи потпетици, еден мал погрешен чекор и се најде неколку пати на подот

Погледнете: