Ќе паѓаат како од небо: Понеделник носи неочекуван прилив на пари за неколку знаци

Овен

Ќе добиете можнст да ја покажете својата подготвеност и снаодливост. На работата сте и максимално посветени и тоа ќе ви се исплати. Во понеделник ќе ви бидат вратени некои стари долгови кои ги имате заборавено.

Шкорпија 

Патувањето во странство пред некое време би можело денес да ви донесе важни деловни промени. Ве очекува поволен период, со многу пари од сите страни.

Стрелец

Доколку очекувате било каков прилив на пари, денешниот ден е многу поволен за тоа. Ви доаѓа подобрување на финансиите.