КликниЈади конечно во Охрид : Кул брза достава и на плажа

Се релаксирате на плажа во Охрид, сонцето пече, вие во вода, излегувате од вода и веднаш сте гладни. Ви текнува на пица и ви ја носат таква каква што сте посакале. Или пак, не ви се гужва во центарот каде нема паркинг, си нарачувате храна и за половина час веќе ја јадете...

Да, може сево ова!

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија, а тоа е посебно кул токму во овие моменти кога коронавирусот никако да му текне да си замине.

Соработуваат со повеќе од 200 ресторани, 60+ доставувачи реализирано, повеќе од 300.000 нарачки. И тоа е за почит! Интересно е тоа што просечно време за достава на КликниЈади е 37 минути со 97% навремена достава и на тоа се посебно горди. Кој пробал- знае!.

Одличен тим за грижа на корисници, целосна подршка во секое време од денот.

Роберт Тодоровски, COO на КликниЈади вели дека се појавила потреба за сервис КликниЈади во Охрид:

- Потребата за сервис КликниЈади во Охрид доаѓа од лично искуство, често сум во Охрид и секогаш ми било проблем да дојдам до ресторан да нарачам, а да не зборуваме за достава. Охриѓани одлично реагираат на идејата и ја поздравуваат, велат дека фалело ваков сервис. Повеќето веќе биле запознаени со КликниЈади што изненадува, со оглед на тоа што до сега бевме лоцирани само во Скопје.

Инаку, доставуваат во цел Охрид, како и на плажите, се‘ до Градиште.

Веќе почна со соработка со неколку ресторани како што се Irish Pub Five со топ бургери и многу интересно мени, со Prova- пицата им е многу вкусна и автентична, D Food топ сендвичи. La Fabriq, Antiko и други кои веќе ги контактираат да се приклучат.

- Доставуваме и на плажа, не е проблем само е важно да се означи точна локација со пинот. Како што е познато со Виза промоцијата, секој што ќе плати со Виза картица добива бесплатна достава каде и да е. Значи од Охрид до Градиште доставата би била бесплатна и плус 100 денари попуст на нарачката. Вие си уживате на плажа, а храната и доставата оставете ја во рацете на професионалците од КликниЈади- додава Роберт.