Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement: Ќе знаете што е врвно само кога за прв пат ќе го помирисате овој мирис.

Како мириса градина полна со небесни цвеќиња и плодови ќе знаете само кога за прв пат ќе го помирисате овој мирис. 

Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement го свири својот мирисен концерт на хармонични овошно-цветни жици. Заљубете се во заводливата комбинација на мандарина, јасмин и ѓумбир.

овошен-цветен мирис

мирис кој ќе ја нагласи вашата сензуалност

Состав на мирис

Воведните ноти припаѓаат на зачинетиот ѓумбир кој ужива во слатката прегратка на мандарина и интензивниот црн пипер. Во играта на мириси влегуваат суви сливи, атрактивни јасмини и различни овошни ноти. Магијата завршува со рафинирани есенции од сандалово дрво, кашмир и килибар.

Приказната за мирисот

Веселите ноти на суви сливи и мандарини, од мирисот Lalique Noir Premier Fruits Du Mouvement, беа инспирирани од иконата на ликовната уметност Мари-Клод Лалик.

Цената му се движи од 150 до 170 евра за 100ml