LAND ROVER DEFENDER во вистинска акција: Џипов е закон

Неодамна пласираното видео за Land Rover Defender во 2020 година стана едно од најпопуларните во последните недели…

Ако сè уште не сте виделе, видеото се состои од снимки каде џипот изведува неверојатни акробации за претстојниот филм на Џејмс Бонд, No Time To Die. Британската марка на филмското производство му дала 10 единици на својот Defender, а флотата вклучува еден модел со регистарска табличка 007.

Од брендот „Land Rover“ велат дека не биле направени никакви измени во новиот модел „Дефендер“ што се користи за снимање, освен што им се додадени шипки за безбедност. Снимката е всушност тест снимка направена на локацијата во Шкотска, а некои вклучуваат масивни скокови.

Уште повеќе, џипот може да се види како скока 30 метри!

Најновиот филм на Џејмс Бонд, во кој глуми Даниел Крег, ќе бидфе претставен во кината на 8 април годинава, а што се однесува до Land Rover Defender, истиот ќе биде достапен за купување во исто време.