Лепа Брена за вакцинирањето: Заштитете се себеси и другите

Пејачката Лепа Брена изјави дека е вакцинирана против вирусот ковид-19, за себе и за другите!

Брена е ревакцинирана со вакцината Пфајзер, а сега откри и зошто го сторила тоа:

- Јас имам години и имам деца во автомобилот, семејство, пријатели, имам внуче, фамилија, сакав да се заштитам себеси и нив од какви било проблеми. Мислам дека сум во втората половина на мојот живот кога го поседувам мојот живот и сакам да го поминам остатокот од мојот живот стабилно. Изразувањето љубов кон мене не е преку мрежи. Сите во мојата куќа се вакцинирани, дури и оние кои работат за нас. Секој има право да одлучи што да прави. Сакам да ги гушкам оние што ги сакам, така покажувам љубов - рекла Лепа Брена.


Фото: Инстаграм/Официјален профил Лепа Брена