„Летечка чинија“ во Куманово: Вакво паркирање можете да видите само на Балканот (ВИДЕО)

Бизарна глетка на паркинг во Куманово

Добро отворете ги очите, ваква сцена не гледате секој ден:

@car_spotter_milosh #letekjitanjiri #fypシ

Видеото од два автомобили на паркинг стана вирално и предизвика лавина од коментари. И како што вели старата добра поговорка: Ова може да се најде само на Балканот!

За состојбата на возачот и евентуалните други патници во возилото, засега нема информации.

Извор: alo.rs