Luxury Concept Oud and Saffron Intense: За активен маж полн со енергија

Luxury Concept Oud and Saffron Intense ќе ви помогне да ја откриете мажественоста, силата и храброста, скриени длабоко во вас. 

Во мирисот доминира мажественоста и сигурно ќе го нагласи вашиот карактер на секој чекор.

зачинет мирис

мирис на фугер

ароматичен мирис со билни ноти

за активен маж полн со енергија

топол парфем

Интересно е тоа што овој парфем не е скап, а трае со часови.

За 100 ml цената му се движи од 35 до 45 евра