Маж за сите времиња или љубовник: Која е главната разлика?

Играчот ќе биде неодоливо привлечен и ќе направи се што е во негова моќ за да ја добие наклонетоста на дамата. Тој ќе се истакне од толпата само за дабиде забележан.

Играчот ќе биде џентлмен на почеток, планирајќи со вас важни настани и датуми. Тие ќе ви кажат дека сте неверојатна личност со која досега не се сретнале.

Сите негови изјави се толку искрени и направени на таков начин што ќе мора да му поверувате. Но, само кога ќе му ја дадете довербата, навистина ќе направите најголема грешка.

Сè ќе биде совршено и нереално, сè, но за момент. Тој ќе се смени и сè ќе пропадне во секунда.

Играчот ќе „натера“ да се чувствувате како на седмото небо се додека тоа му одговара. Тој ќе стори сé што е потребно - сè додека не сфати дека веќе не вредите. 

Играчот ќе стапи во контакт со неговите лични, себични желби. Исто така, ќе заврши и ќе се исклучи. Нема да ја земе предвид болката што ќе ја предизвика на партнерот. Играчот ќе се одврати од обврските со секого, бидејќи е посветен на самиот себе.

Од друга страна, има мажи за сите времиња. Овие мажи нема да бидат толку светкави или елегантни како играчите. Нивните изјави нема да бидат толку слатки, тие ќе бидат посуптилни во нивниот пристап.

Тие ќе бидат посрамежливи и, за разлика од првите, нема лесно да го најдат патот до женското срце. Најважно кај овие мажи е што тие никогаш нема да ја пуштат женската рака.