Миле Паника е спремен за во турска серија

Откако се врати од Америка, Бранко Огњановски ака Миле Паника го смени својот имиџ. Сега почна да пушта мустаќи. И добро му стојат. 

На неговиот Инстаграм профил постираше неколку фотографии со изгледот на „мустаќлија“, проследени со негови забавни и хумористични констатации. 

Па, така на една напиша- „Спремен за у турска серија“, на друга дека истражува нови карактери, а на трета само напиша „брко“.

Еве како изгледа со новиот изглед: