Најчудната мапа на светот: Каде живеат НАЈНАДАРЕНИТЕ мажи, а каде оние под просечните?

Атлас на „најнадарените“ земји

Машката опсесија со големината на пенисот веројатно никогаш нема да исчезне, па затоа не е изненадувачки што крена голема прашина ова необична мапа на светот, на која се гледа во кои земји живеат мажи со најголем пенис, но и како се рангира остатокот од светот.

Иако не е баш најјасен принципот како се собрани овие податоци, мапата сигурно ќе биде добра забава на почетокто од работната недела.

Значи, да почнеме по ред - првата статистика, истражувањето покажува дека просечната должина на пенисот во целосна ерекција е 13,1 сантиметри.


А, што покажува картата?

Земјите со најмногу надарени мажи се обележани со црвена боја, а тие се наоѓаат во Западна Африка - Гана, Габон и Конго, а нивната просечна должина надминува 16 сантиметри.


Портокаловата боја ја означува категоријата од 14,7 до 16,1 сантиметри, а тука се Австралија, Кенија, Јужна Африка, Норвешка, Шведска, Мексико и Италија.

Земји со должина од 12,9 до 14,7 сантиметри се обележани со жолто - Велика Британија, САД, Франција, Германија 


Жолто - зелена боја - од 10,5 до 12,9 сантиметри: Јапонија, Индонезија, Бразил, Русија, Грција.


А, ако им се верува на овие податоци, жителите на Индија, Малезија, Шри Ланка, Јужна Кореја имаат најмал просечен пенис, во категоријата од 9,3 до 10,5… Овие земји се обележани со светло зелена боја.


Фото: objektiv.rs

Можеби ќе ве интересира:

Сексот без обврски станува сè поприфатлив кај христијаните