Најдобрите F1 дуели на сите времиња

Еве што се случува кога најдобрите возачи во светот претекуваат со брзина од 300 км на час ...

Решивме да ги потсетиме сите љубители на најбрзиот циркус на планетата за моментите што ќе бидат запаметени за секогаш. Ова се најдобрите дуели и претекнување досега на Ф1 патеките и моментите кога најдобрите возачи на светот покажаа за што се подготвени за да ги победат своите ривали.

Многумина ги ризикуваа своите животи да ги претекоа нивните противници, а некои дури искусија и стравови од несреќи, но сето тоа е дел од описот на работата кога сте возач на Ф1.

Погледнете го овој феноменален клип и уживајте во моментите што ќе ве одведат во времето на најдобрите Ф1 моменти: