Најголемиот пенис на светот е 48,5 цм но неговиот сопственик е несреќен: „Воопшто не можам да најдам и да задржам девојка

Американецот од Хемет, Калифорнија и официјално го има најголемиот пенис на светот. Не е претерување да се каже дека носи чудовиште во гаќи бидејќи, како што е официјално измерено, неговиот „алат“ изнесува неверојатни 48,5 сантиметри.

-„Кога бев млад имав прилично просечен пенис. Не беше особено краток, но дефинитивно не беше толку долг“, изјави 28 годишното момче кое сака да остане анонимен за медиумите. Претходно рекордот го држеше  Роберто Ескивел Кабрера, Мексиканец со половина сантиметар пократок пенис.

За споредба, светскиот просек за големината на пенисот е помеѓу 12,9 и 15 сантиметри, додека хрватскиот просек е 14,7. Колку навистина е голема „гордоста“ на човекот од Калифорнија може да илустрира вашиот монитор - ако имате дијагонала од 19 инчи, таа сепак е помала од неговата алатка.

Или уште појасно – чевелот на Шекил О’Нил е долг „само“ 38 сантиметри.

Затоа не е тешко да му се поверува на Американецот кој се пожали на медиумите дека е невозможно „да најде и задржи девојка“.

Фото: freepik