Најкорисните работи за автомобил од АлиЕкспрес

Експертите направија список на најкорисните и невообичаени уреди за автомобили што секој може да ги купи од AliExpress.

Меѓу најкорисните гаџети е и приклучокот, кој обично е присутен во секој автомобил, но често се губи.

Експертите веруваат дека уредот со магнет кој го запира протокот на масло е исто така исклучително корисен. Може да се инсталира во мотори, менувачи,
трансмисиони течности, хидраулични течности, од кој било вид. Користењето на овој уред ќе ви овозможи да ја процените состојбата на вашиот автомобил и да обезбедите највисок квалитет на третман со масло.

Третото место во рангирањето е окупирано од страна на организаторот на автомобили. 

На списокот се додадени додатоци како што се анти-лизгање, скенер за отпечатоци од прсти, лента за отстранување на протекување и средство за чистење што ви овозможува да исчистите сите видови нечистотија.

Извор: auto.blitz.bg

(ВИДЕО) Анти-талент на денот: И вие би се засрамиле од неговото паркирање