Најновата генерација на IQOS уредот претставен на спектакуларна забава

Неодамна во Урбан Хангар во Белград се одржа големата IQOS забава за сите оние кои не само што сакаат добра музика, туку и не поднесуваат задимени клубови и кои не мислат дека зачадениот воздух треба да биде тоа што ја карактеризира добрата журка.

На настанот присуствуваа многу познати личности, но сепак, најголема ѕвезда на вечерта беше IQOS 3 Дуо, најновиот производ од фамилијата уреди без чад, кои непосредно по глобалното лансирање во Јапонија, Кореја и Русија, стана достапен и во Србија.


Најновата генерација на уредот на публиката и беше претставен со величествен аудио-визуелен спектакл проследен со ласери и 3Д технологија која присутните долго ќе ја паметат.

Гостите на промоцијата во Белград имаа прилика да се сликаат покрај големиот шарен IQOS панел, на кој беа претставени и новите нијанси на овој револуционерен уред.Оние похрабрите се осмелија да погледнат во виртуелната реалност и да се запознаат со тоа колку светот би бил поубав доколку го нема чадот од цигарите.

Кулминацијата на настанот претставуваше величенственото откривање на моќниот IQOS 3 Дуо, со футуристички дизајн кој не само што брзо се полни, туку овозможува и 2 конзумации на патрони по ред.

За спектакуларната забава до доцна во ноќта беа задолжени DJ тим Б2С, електро-поп двоец Nipple People од Загребкако и DJ Alexander Nut, еден од најзначајните британски радио водители и диџеи.

изворhttps://www.blic.rs/slobodno-vreme/provod-za-pamcenje-odrzan-spektakularni-iq-party-povodom-promocije-novog-mocnog/g2jlq0n