НЕМА ПОТРЕБА ДА ГО КРШИТЕ СТАКЛОТО: Еве како да го извадите клучот од заклучен автомобил за минута! (ВИДЕО)

Кошмар на секој возач е неговиот автомобил да е заклучен, а клучот да остане внатре. Сепак, важно е да се знае дека нема причина да се паничи, бидејќи можете да го добиете клучот без да му наштетите на автомобилот.

Обидете се со еден од овие два начина опишани во видеото.