НОВИ АВТОМОБИЛИ кои МОЖЕТЕ да ги купите под 10.000 евра

Доколку сакате да купите ново метално милениче по разумна цена, ова се нашите препораки ...

10 000 евра не се мала сума пари и веројатно ќе се согласите со тоа. Сепак, ова е минимум ако сакате да купите нов автомобил од изложбениот салон. Иако претходно можете да купите автомобил стар неколку години, кој може да е од подобра класа, залудно не се вели дека „тоа е ново“.

Сите возила што ќе ви ги покажеме се нови. Овие автомобили се генерално помали по големина и се третираат како градски возила, па ако ова е типот на автомобил што го барате, тогаш ова ќе ви донесе корист.

Ако ви е важен новиот автомобил, тогаш погледнете ги овие автомобили.

8. 2015 Lada Niva 1.7 i 4x4 – 9.500€
7. 2015 Fiat Panda 1.2 POP – 7.990€
6. 2015 Ford Fiesta 1.25 ambiente – 9.490€
5. 2015 Toyota Aygo 1.0 VVT X PLAY – 9.450€
4. 2016 Fiat 500 1.2 – 9.450€
3. 2016 Hyundai i10  - 8.990€
2. 2016 Hyundai i20 – 9.990€
1. 2016 Fiat Grande Punto 1.2 – 8.990€
Извор: poloviniautomobili.com