Ова е мојот задник- природен: Бритни Спирс шокира, дали менталната состојба и се влошува

Дали полудела? И онака во извештајот за нејзината ментална психичка состојба пишува дека е на силни лекови и дека не е присебна. А, имаше и неколку нервни сломови. Да, таткото се откажа од старателството над неа по цели 13 години, но таа не запира со провокации, малку на чуден начин. 
Дали Бритни премногу се опушти по поддршката која и ја дадоа сите!

Фотографија и видео од својот гол грб и задник во танга кои Бритни Спирс ги објави на Инстаграм, поделија и збунија пет милиони фанови кои ја видоа објавата. „Дали сум јас единствено збунет од ова?“, „О Боже …“, „Која е поентата на ова?“, „Има нешто чудно во ова“, беа некои од реакциите.

„Ова е мојот задник“, напиша таа прво до фотографијата, а потоа ја сподели и снимката.

„Еве видео за да видите дека ова е навистина мојот задник. Без филтри, без прикривање, вистинска работа. Псст, сликам со селфи-стап и секогаш така ќе сликам. Тој секогаш стои, не одговара на прашања и многу е сигурен“, напишала таа до снимката, која за неколку часа била прегледана повеќе од пет милиони пати.

Тој напиша дека Бритни „има право да побара од судот сериозно да размисли дали е неопходно старателството“ и дека нејзините околности се промениле „до тој степен што основите по кои му е доделено старателството можеби веќе не постојат“, објавија американските медиуми.

На сослушување во јуни, пејачката пред судот рече дека старателството, кое започна во 2008 година, е навредливо и понижувачки и побара нејзиниот татко да биде лишен од правото да управува со нејзиниот имот од 60 милиони долари.

Судското рочиште за расправање за предлогот на Бритни Спирс е закажано за 29 септември во Лос Анџелес.