Ова никако не смеете да го направите: Смртно ја навреди со новогодишниот подарок

Кога ја тргна украсната хартија, не беше импресионирана...

Постојат одредени работи кои не смеете да ги купите за подарок за да не навредите некоја личност. Еден маж го направи токму тоа кога на својата девојка и го купи овој подарок за нова година.

Во прашање е предмети за чистење - метла, џогер, лопатка, гумени ракавици, четка за WC школка и навлака за даска за пеглање.

Потоа ја сними нејзината реакција кога влегува во собата каде што стоеле подароците.

„Дали се шегуваш?“ - праша таа.

Во урнебесното видеото во продолжение погледнете ја нејзината реакција.