ОВАА СНИМКА ГО ОБИКОЛИ СВЕТОТ: Kaко е да се вози по пат кој минува низ водопад?

Видеото снимено на пат од Мананга до Бесисахар во регионот Анапурна во Непал,  го обиколи целиот свет.

Ова е место кое го посетуваат сите оние кои сакаат адреналинска авантура.

По овој пат некогаш поминувале луѓе со магариња кои пренесувале товар, а денеска по него поминуваат автомобили.