Парфемот Lattafa Fakhar: Веродостојно ќе го нагласи вашиот карактер насекаде

Lattafa Fakhar Lattafa Men Eau de Parfum ќе ви помогне да ја откриете машкоста, силата и храброста скриени длабоко во вас. Во мирисот доминира машкоста и веродостојно ќе го нагласи вашиот карактер на секој чекор.

ароматичен мирис со билни ноти

мирис на дрво

весел парфем кој секогаш носи нота на забава

парфем погоден за секој ден