Помалата ќерка на Маја Оџаклиева е атрактивна убавица: Копија на мајка ѝ (ФОТО)

Пејачката Маја Оџаклиевска, последните неколку години се повлече од јавноста и од пеењето, во една прилика таа изјави дека го направила тоа за да може да се грижи за својот аутистичен внук.

 Таа има две ќерки, а помладата Андреа Оџаклиевска, блеска со својата убавина. Ова млада атрактивна дама, има неверојатна сличност со својата мајка, а особено насмевката.Фото: Инстаграм и Женски магазин