PORSCHE и HUGO BOSS претставуваат нова модна колекција

Порше и Бос повторно ги здружуваат силите!

На четвртиот заеднички состанок, брендовите лансираа убер-шик колекција наречена „А / В20 капсула“. Колекцијата е многу разновидна, вклучувајќи дуксери, тексас облека, јакни, патики и многу други работи и додатоци.

Предметите во колекцијата се дизајнирани околу палета на црни, темно маслинови и опасни црвени бои одобрени од производителот на автомобили.

Новата колекција Porsche X BOSS беше претставена за есен / зима 2020 година и сега се продава во одбрани продавници ширум светот. 

Создадена е за да ги задоволи сите мажи кои сакаат убаво да се облекуваат и кои во преден план ставаат спортска елеганција.