Руски астролог за НОСТРАДАМУС во 2020 и 4 ХОРОСКОПСКИ знаци кои треба да внимаваат

Бидејќи е најпознат по преводите на предвидувањата на Нострадамус, Дмитри вели дека за 2020 година има прогнози за овој славен астролог.

Веќе на почетокот на пролетта 2020 година, нè чека една голема промена. Сè ќе се случи одеднаш. Светот ќе започне да се менува пред нашите очи. За повеќето луѓе, овие промени ќе бидат добри.

Предвидувањата на Нострадамус се напишани на таков начин што можат да се толкуваат на секој можен начин. На прашањето дали мислел дека ги разбира Димитри рекол:

- Не правам никакви интерпретации. Го најдов клучот во кодот и сега само го применувам тој клуч. После тоа, не ви треба толкување затоа што значењето станува многу јасно.

Според Нострадамус, тврди Дмитри, најважниот настан ќе биде иднината на развој на конфликтот меѓу Русија и англо-саксонците. Улогата на Европа и Кина нема да биде толку важна, а 2020 година е клучна за овие случувања, смета рускиот астролог.

Сепак, Дмитриј вели дека не е се црно во 2020 година. Ако се сеќавате, Нострадамус ја карактеризираше 2018 година како опасна, но на крајот не се случи ниту една од големите предвидени опасности.

Дмитри вели дека за 2020 година, Нострадамус предвидел еден голем настан, нешто како почетокот на „второто доаѓање“. Овој настан ќе биде „зачудувачки“.

Сепак, во светот сè уште постои ризик од избивање војна, која ќе продолжи да биде огромна и во наредната година. Дмитриј рече дека посебната опасност им се заканува на оние кои ја иницираат војната.

Дмитриј потсетува дека е многу важно луѓето да разберат дека предвидувањата на Нострадамус не се таму за да се разликува доброто од лошото или да се казнат „лошите момци“, туку да нè научат да живееме во мир и хармонија на оваа планета и да пробаме без конфликт и војска да се направи овој свет подобро место, и не е толку тешко, зар не?

Еве кои Хороскопски знаци според Димитри, а не според Нострадамус, треба да внимават во 2020 година:

БИК

Во 2020 година ќе имате финансиски проблеми кои ве пратат уште од 2019 година. Можно е да ги решите, но мора да попуштите пред некои нешта. Семејството ќе ви биде сплотено и тоа е најголемата среќа, ама оние кои имаат или бараат љубов потојано ќе се сомневаат, а тоа не меч со две острици.

ЛАВ

За Лавовите во 2020 година ќе има и подеми и падови. Подеми во полето на кариерата, падови во поглед на љубовта. Горделивоста секогаш ви е пречка ако не знаете како да ја дозирате. Постојат личности кои ви ја цицаат енергијата, оттарасете се од нив што поскоро инаку ќе паднете во депресија која може да ви трае цела втора половина од годината.

СТРЕЛЕЦ

2020 година ќе биде година на преиспитување. Не дека и оваа тековната не беше таква, но идната ќе биде со засилено значење. Толку многу неверување во луѓето навистина ви е непотребно, за некои нешта треба да бидете рамнодушни. Финансиски просечна година, на љубовен план исто така. Ако не промените нешто во вашите размислувања, не очекувајте нешто бомбастично да се случи во 2020 година.

РИБИ

И во 2020 година ќе пливате наваму- натаму. Никако да најдете златна средина. Веќе е време да си ги соберете мислите на едно место и да не бидете расеани. Пливајте напред, а не назат. Назат е минатото, од тоа немате корист. Финансиите ќе зависат од вашата упорност или мрза, а во љубовта спремни ќе се обидете да дадете повеќе отколку што треба, но сепак, држете растојание.