Северина најемотивно: Повеќето од луѓето ме објавуваа со своите деца отколку што јас објавував фотографии со моето дете

Поминаа 20 месеци откако мојот син беше иселен од неговиот дом, каде што живееше мирно 7 и пол години ... Без прашања, грубо, истиот ден ... И бегалците ги иселуваат со своите мајки ... Во овие 30 години колку што пеам, толку повеќето од луѓето ме објавуваа со своите деца отколку што јас објавував фотографии со моето дете. Не како Северина, туку како горда мајка. Забрането ми е да го правам тоа, затоа ви подарувам песна со девојчињата и момчињата од Загреб ... Ви благодарам на сите за поддршката ❤️

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)


Ваков статус на Инстаграм осамна на профилот од блканската свезда северина. Откако судот му додели целосно старателство на синот од пејачката, таа не може да поминува време со него, ретко, многу ретко го гледа и не смее да става слики со него. 

Мајка, ја боли за воето чедо...