Што би рекол Бен Афлек за ваква Џенифер Лопез?

Таа докажа дека може и во шестата деценија, но...

Таа е на самиот врв од својата кариера. На 52 години изгледа како да има 30, но светската музика дива Џенифер Лопез не изгледа баш 100 % исто како на фотографиите кои ги пласира. 

2021 година ја започна со годишен одмор на островите Турк и Каикос, од каде првпат ги почести своите следбеници на Инстаграм со поглед на нејзините познати облини. Сепак, задникот и бутовите го одвлекоа вниманието. Има целулит скоро како и секоја жена на планетата.

Но, таа е децидна дека не користи ботокс и признава дека има целулит...

А, еве во какви изданија ја уловија папараците низ годините и со ова се докажува дека и таа има проблеми како и сите жени на тие години. Сега е повторно со Бен Афлек, по 17 години, па дали ваква ја знае...