Што носи 2020 година: ХОРОСКОП на среќа или на искушенија?

Хороскоп за 2020 година за Овен

Следната 2020 година ќе биде тивка и мирна за вас. Големите проекти и планови на работа ќе ви донесат заслужен успех. Овните кои сеуште не нашле другар ќе можат да се запознаат со интересни луѓе , што ќе ги направи нивните срца да ги победат побрзо. Блиските врски ќе донесат љубов, хармонија и среќа.

Хороскоп за 2020 година за Бик

Хороскопот за 2020 година ќе ве подготвува за многу промени и неочекувани настани како во семејството така и во професионалната смисла. Промените што започнаа во годината што следува ќе бараат некои напори и акции од вас во новата година. Треба да извршите важни задачи и мисии кои ќе го постават насоката во текот на целата година, и затоа дејствувате точно, намерно и внимателно.

Хороскоп за 2020 година за Близнаци

Оваа година ќе биде светло, незаборавно и посебно време за Близнаци, кога со почетокот на секоја нова сезона ќе се променат мотивите, плановите и дури и начинот на живот. Аспирациите за нови знаења и информации ќе бидат целосно задоволни и ќе создадат основа за развој и раст, исто така ќе откриете неочекувани аспекти во вашиот сексуален и личен живот. Хороскопот за 2020 година вклучува неколку периоди кога се чувствувате монотоно и рутински, но наскоро тие ќе бидат заменети со динамика и ентузијазам.

Хороскоп за 2020 година за рак

"Промена" ќе биде клучен збор за Раковите во 2020 година! Промените и трансформациите ќе влијаат на речиси сите сфери на животот: односи, кариера, финансии, социјален круг и социјален статус. Ако сте сами, ќе ви се даде одлична шанса да ја исправите оваа ситуација. Многу Ракови во новата година чекаат промена на живеалиштето, преселби во друг град или дури во некоја земја. Сето ова ќе доведе до личен развој и раст.

Хороскоп за 2020 година за Лав

Ако очекувавте совршен момент во последните неколку години, конечно ќе го добиете во 2020 година. Ова е вашата шанса да ги поставите и да ги спроведете вашите планови! Новите проекти на работа ќе ве донесат не само морално задоволство, туку и материјален финансиски раст. Повеќе од кога било, важно е да се бидете внимателни и трпеливи.

Хороскоп за 2020година за Девица

Ѕвездите предвидуваат за вас неколку критични ситуации со кои ќе се соочите во 2020 година. Природна импулсивност изгледа шармантно, но за да се стави сè на свое место сега, внимателноста и тактиката треба да се посоодветни. Ако успеете да се справите со ова, тогаш оваа година великодушно ќе ве уценува со своите подароци.

Хороскоп за 2020 година за Вага

Анксиозноста и стресот на минатите периоди значително ќе се намалат во новата година. Радоста и забавата ќе дојдат да ги заменат - главните емоции што ќе преовладуваат во текот на 2020 година. За Вага, која сѐ уште не нашла животен партнер, оваа година ќе претстави неколку интересни состаноци, а стабилните лични односи ќе ви донесат уште поголема среќа.

Хороскоп за 2020 година за Шкорпија

2020 предвидува "ослободување", и во директна и фигуративна смисла на зборот. Сите непотребни, површни и оптоварувачки нешта безбедно ќе си заминат во 2019 година! Негативните фактори ќе бидат израмнети. Ќе се покажете како нова личност и ќе го отворите новото "јас". Време е да го насочите вашето внимание и енергија кон реализација на вашите желби.

Хороскоп за 2020 година за Стрелец

Хороскопот за 2020, пред сè, предвидува за оние кои се родени под знакот на Стрелец промени во нивните кариери, како и замена на некои мотивации и цели со другите. Годината ќе биде многу поволна за романтични познаници и наоѓање на вистински врски, меѓутоа, треба да ги надминете вашите сомнежи и несигурности. Време е да ги избришете вашите внатрешни бариери и комплекси, да станете послободна, посреќна и посложена личност.

Хороскоп за 2020 година за Јарец

За Јарец, ова е време на ведрина и мир. Ако од секогаш сте сакале да го знаете значењето на кармичките закони или да ги следите линиите на духовноста, тогаш 2020 година ќе ви ја отвори вратата за тајно знаење. Во новата година може да се појават непријатни ситуации, но вие можете соодветно да се справите со нив, извлекувајќи непроценливи лекции на патот кон самоподобрување.

Хороскоп за 2020 година за Водолија

Време е да ги искористиме придобивките од сите ваши минати напори! За среќа, за Водолијата, 2020 е време за релаксација, спокојство и размислување за тоа како нивните животи се менуваат на подобро секоја секунда. Храбро напред!

Хороскоп 2020 за Риби

Време за подмладување, будење, реструктуирање и намалување на стресот. Време е да ги заборавите сите стравувања од минатата година и да одите напред, да се издигнуваме од пепелта, како мистичниот Феникс. Најдобар начин навистина да поминете една година е да ги зајакнете повеќето од вашите врски, што ќе создаде одлична основа за вртоглав успех и раст.