Што прават нашите познати мажи во изолација: Кој се досадува, кој прави ручек

Дали е ова време кога се враќаме повторно на себе си, кога дома во изолација имаме можност да размислиме за многу нешта кои во други ситуации не ги ни забележуваме? 

Да, дома сме скоро сите, состојбата е вонредна, полициски час, карантин... нашето секојдневие е сето тоа во овие моменти.

И, секој од нас во својот дом наоѓа различни начини за да се забавува. Кој помалку, кој повеќе- секој со своето. 

Нашите јавни личности се во изолација и претежно се на социјалните мрежи. Често знаат да бодрат, да даваат совети, да не насмеат, да прикажат како им е во изолација...

Еве што некои од нив постираат на социјалните мрежи:

Перо Антиќ

Кошаркарот си наоѓа интересни аликации

Игор Џамбазов

Шоуменот од Дојран постојано постира убави видеа, ама овој пат е поинаков- избричан


Столе Стоилов

Ракометарот секогаш е тука да помогне, па често споделува фб статуси со апели за помош

Даниел Кајмакоски

Пејачот најверојатно готви, па приредил убав ручек

Сашко Коцев

Актерот се заблагодарува


Н.Т.