Стил

(ФОТО) Имаат по стотици милиони: Кои познати на своите деца нема да им остават ништо во наследство

Многу холивудски ѕвезди своите деца ги лишија од наследство – од хуманитарни причини, а некои поради тоа што мислат дека толку пари можат само да ги натераат „да скршнат од патот“.