Тетовирани „браќа“: Перо Антиќ и Панчо- лојалност која ги прави семејство

Пријатели се подолго време. Ги поврзува страста кон спортот и музиката, но и наклонетоста кон тетоважи. Перо Антиќ, нашиот најдобар кошаркар и Владимир Блажев Панчо од дуото ДНК, кога се фотографираат заедно не се знае кој повеќе има истетовирано релјефни мотиви на рацете... и на нозете. 

Тоа некако им е заштитен знак, а оваа фотографија направена неодамна на двајцата пријатели открива дека секогаш може на телото да се стави тетоважа плус и да изгледа сето тоа интересно. 

Под оваа фотографија која Панчо ја објави на социјалните мрежи напиша: „Крвта ве прави поврзани, ама лојалноста ве прави семејство“.

Еве дел од нивните тетоважи: