The Icon на Antonio Banderas: Мирис кој ја истакнува мажественоста кај секој успешен маж

The Icon од Антонио Бандерас е мирис за мажи со дрвени и цитрусни ноти, совршен за топлите летни денови. Овој мирис беше лансиран во 2020 година. 

The Icon  е парфем кој ја истакнува мажественоста и посебноста на секој успешен маж.

  • Горни: Bergamot, Grapefruit, Citrus fruits, Black pepper
  • Средни: Green notes, Violet leaf, Lavender, Sage
  • Основни: Tree moss, Amber, Sandalwood, Patchouli, Oakmoss, Tonka bean

Фото и Видео: Youtube