The $kull Gold на Филип Плејн: Моќта, парите, успехот, забавата и задоволството без ограничувања

Модниот дизајнер Филип Плејн го основаше својот истоимен луксузен моден бренд во 2008 година. Многу брзо стекна светска слава и не дозволува ништо да го спречи, оди по својот пат и уште еднаш ги прекршува воспоставените правила.


Philipp Plein тргна да го освои светот на парфемите со овој провокативен и нескротлив машки парфем.

Мирисот ги отелотворува илјадниците животи на Филип Плејн, врвен играч кој владее со светот на бескрајните можности и ужива во моќта, парите, успехот, забавата и задоволството без ограничувања.

Цената му се движи до 300 евра, зависно од милилитражата.