Tissot PRC 200: За мажи кои знаат што сакаат

Куќиштето на овој безвременски часовник е од нерѓосувачки челик. Има црн бројчаник со сиво-бели стрелки. Ременчето и едноставноста на бројчаникот го вметнуваат часовникот во елегантните аксесоари, детаљ кој треба да го има секој маж кој внимава на изгледот и кој знае што сака.


Погледнете ги неговите перформанси ОВДЕ

Инаку, во „Божиновски накит и часовници“ по повод „Black Friday“ од 25.11.2022 година (петок) ќе започне акцијата „Златно ценкање“, каде ќе има неверојатни попусти и на останатите производи. Истата ќе трае до 27.11.2022 година (недела).


ПР објава